پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

دیدار علی باقری با وزیر خارجه ازبکستان

معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران در دیدار با وزیر خارجه ازبکستان برگزاری منظم کمیسیون مشترک اقتصادی و رایزنی‌های سیاسی برای تحقق اهداف اعلامی روسای جمهور و افزایش حجم تجارت به یک میلیارد دلار را ضروری خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 01
کد خبر: ۲۲۶۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که به تاشکند سفر کرد در این سفر با «بختیار سعیداف» وزیر امور خارجه ازبکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این ملاقات طرفین بر نقش و اراده رؤسای جمهور دو کشور برای توسعه روابط تأکید و ضمن بررسی زمینه‌های همکاری‌ ایران و ازبکستان، چشم‌انداز روابط را روشن و امیدوارکننده ارزیابی کردند.

باقری تأکید کرد: صلح و ثبات منطقه در گرو همکاری و تعامل بوده و پایداری و ماندگاری این صلح، وابسته به تحکیم و در هم تنیدگی مناسبات اقتصادی است.

وی برگزاری منظم کمیسیون مشترک اقتصادی و رایزنی‌های سیاسی برای تحقق اهداف اعلامی توسط روسای جمهوری و افزایش حجم تجارت به یک میلیارد دلار را ضروری خواند.

بختیار سعیداف نیز مشترکات فرهنگی و تاریخی را عامل مهمی برای توسعه روابط در ابعاد مختلف آن خواند و افزود: برنامه اقدام مشترک برای تحقق اهداف اسناد امضا شده در سفر متقابل روسای جمهور در دستورکار ماست و وزارتخانه‌های امور خارجه نقش برجسته‌ای در تحقق اهداف و برنامه‌ها خواهند داشت.

در این ملاقات در خصوص مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر شد و طرفین خواستار توقف کشتار مردم مظلوم غزه شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار